Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΞεκινά ένα ακόμη μεγάλο έργο!Η κατασκευή του νέου Lift στον Λαϊλιά

Ξεκινά ένα ακόμη μεγάλο έργο!Η κατασκευή του νέου Lift στον Λαϊλιά

Υπογράφηκε σήμερα με τον ανάδοχο Γιώργο Νουλίκα τη σύμβαση για το νέο σύγχρονο lift στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά, προϋπολογισμού 1,473 εκατ.ευρώ Σερρών παρουσία του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Γρηγόρη Ευθυμιάδη και του προέδρου του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών Νίκου Γκότση.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, που εξασφάλισε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Kostas Karamanlis τον οποίο και ευχαριστώ θερμά γιατί έθεσε τον Λαϊλιά στην κορυφή της ατζέντας των αναπτυξιακών έργων της περιοχής!

Η λειτουργία του νέου, σύγχρονου συρόμενου ηλεκτροκίνητου, κεκλιμένου αναβατήρα, δυναμικότητας 900 ατόμων ανά ώρα από τη νέα σεζόν θα συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας δίνοντας ώθηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο και στον Λαϊλιά, ώστε αυτό το στολίδι του τόπου μας να πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Στόχος μας είναι ο Λαϊλιάς να αποτελέσει το τουριστικό επίκεντρο των Σερρών με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Πολλά ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Έργων Giorgos Nyktopatis , τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη και τον Νίκο Γκότση για όλες τις προσπάθειες που έκαναν και κάνουν για να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε το πανέμορφο βουνό μας.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts