Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Πλοήγηση στο διαδίκτυο: Κίνδυνοι και κανόνες...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Πλοήγηση στο διαδίκτυο: Κίνδυνοι και κανόνες ασφαλείας για παιδιά και εφήβους

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή γονέων και μαθητών πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Πλοήγηση στο διαδίκτυο: Κίνδυνοι και κανόνες ασφαλείας για παιδιά και εφήβους», χθες, Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών «Αστέρια».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών, το «Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια», η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών στο πλαίσιο του προγράμματος Travel Edition με την υποστήριξη της Eurolife FFH. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια(CSI Institute), Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων Μανώλης Σφακιανάκη και η κυρία Κέλλυ Ιωάννου, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, επικεφαλής καθηγήτρια στον τομέα της Εγκληματολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS College και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Uclan.
Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη για ενημέρωση και καθοδήγηση γονέων και παιδιών στον ψηφιακό κόσμο.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts