Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚολωνός: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την...

Κολωνός: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί και ο 42χρονος παιδοβιαστής. Στο μεταξύ σοκ και οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πώς έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης ο υπεράνω πάσης υποψίας μέχρι πρότινος 53χρονος.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την φρικτή υπόθεση.

Όπως έχει γράψει το enikos.gr, ο 53χρονος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην αφήνει ίχνη και να μην γίνεται αντιληπτός στη γειτονιά του.

Ο 53χρονος έπαιρνε συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην δίνει δικαιώματα στην γειτονιά όπου ήταν γνωστός, ώστε να μην κινούνται υποψίες για την εγκληματική του δράση. Όταν έβρισκε κάποιον ενδιαφερόμενο, που ήθελε να πληρώσει για να κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη, την μετέφερε ο ίδιος σε κάποια άλλη περιοχή της Αθήνας όπου την παραλάμβανε ο «πελάτης» με το δικό του αυτοκίνητο και την πήγαινε σε άλλο σημείο -που επίσης του είχε υποδείξει ο 53χρονος- προκειμένου να βιάσει το παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η 12χρονη στους αστυνομικούς, ο δράστης ζητούσε από τον εκάστοτε άνδρα να επιστρέψει το κορίτσι έπειτα από μία ώρα. Όταν το ραντεβού της φρίκης τελείωνε, ο 53χρονος παραλάμβανε την ανήλικη από περιοχή διαφορετική σε σχέση με εκείνην που την είχε παραδώσει. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, η ίδια έβλεπε τους κακοποιητές της να δίνουν τα χρήματα στον 53χρονο εκείνη την στιγμή, που την άφηναν με το αυτοκίνητό τους.

Ο δράστης θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να καλύψει τα ίχνη του και να μην γίνεται αντιληπτή η εγκληματική του δράση.

Είχε δημιουργήσει προφίλ σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενηλίκους, μέσω των οποίων έβρισκε υποψήφιους «πελάτες» για το κορίτσι. Επιπλέον, είχε αναγκάσει το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως TikTok και Facebook, που διαχειριζόταν ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. Τα εν λόγω προφίλ ήταν ουσιαστικά το «εργαλείο» του ώστε να υλοποιεί τα αρρωστημένα του σχέδια για το άτυχο κορίτσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη ταυτοποιήσει σε ποιους ανήκουν ορισμένοι από τους λογαριασμούς που επικοινωνούσαν με τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts