Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΈξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι –...

Έξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – «Τα ψέματα για καταδιώξεις δεν περνούν εδώ»

«Συγγνώμη, Χάρι και Μέγκαν – τα ψέματα δεν περνούν στη Νέα Υόρκη» είναι το άρθρο της NY Post με το οποίο κατακεραυνώνεται το ψέμα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ότι παπαράτσι τους καταδίωξαν έπειτα από βράβευση, θυμίζοντας το δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η αποστολή της Μέγκαν Μαρκλ να σώσει το Brand Sussex – Η δημοτικότητά τους βυθίζεται στις ΗΠΑ

«Ίσως έχετε ακούσει για τη μεγάλη βραδιά του Χάρι και της Μέγκαν στην πόλη. Σύμφωνα με το ίδιο το ζευγάρι, υπέστησαν τη δοκιμασία μιας δίωρης, «σχεδόν καταστροφικής» καταδίωξης με το ταξί που τους μετέφερε, ενώ οι παπαράτσι να τους κυνηγούσαν σε όλη τη διαδρομή. Σύμφωνα με άλλες πηγές (συμπεριλαμβανομένου της αστυνομίας – NYPD- και του οδηγού του ταξί στο οποίο το ζευγάρι επιβιβάστηκε για να φαίνεται πιο ταπεινό) η αλήθεια ήταν μάλλον διαφορετική» αναφέρεται.

Το γεγονός είναι ότι δεν χρειαζόμασταν τις αρχές να μας το πουν αυτό, τονίζει ο αρθρογράφος.

Χάρι-Μέγκαν: Τι λέει ο ταξιτζής που τους μετέφερε για την καταδίωξη στο Μανχάταν

«Κάθε Νεοϋορκέζος γνωρίζει ότι κάθε είδους κυνηγητό με αυτοκίνητο — πόσο μάλλον δίωρο — είναι κυριολεκτικά αδύνατο σε αυτή την πόλη. Μπορείτε να καθίσετε στην κίνηση για δύο ώρες, σίγουρα. Συγγνώμη αλλά όχι. Κάθε Νεοϋορκέζος μπορεί να το αποκαλέσει αυτό ως ανοησία. Και τώρα έχουμε το υλικό για να το αποδείξουμε. Το βίντεο της ανταλλαγής δείχνει ότι οι Sussex συνοδεύονταν από περιπολικά NYPD και ότι κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες» συνεχίζει το άρθρο.

Χάρι – Μέγκαν: Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει ότι υπήρχαν συγκρούσεις και τραυματισμοί

Γιατί λένε ψέματα Χάρι και Μέγκαν;

Είναι κατανοητό αν ο Χάρι φοβάται τους παπαράτσι, και ειδικότερα τα κυνηγητά με αυτοκίνητο. Αλλά δεν χρειάζεται να εφεύρει τέτοια πράγματα για να κερδίσει τη συμπάθεια των ανθρώπων για τον θάνατο της μητέρας του. Αλλά στον… πλανήτη που ζουν ο Χάρι και η Μέγκαν τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς δράμα, υπερβολές και ψέματα.

Είναι “άρρωστοι” με τη δημοσιότητα, αν και σύμφωνα με τους ίδιους αναζητούν την ιδιωτικότητά τους.

Ωστόσο, επέλεξαν το λάθος μέρος για να το κάνουν. Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα για τη Νέα Υόρκη και τους κατοίκους της είναι ότι η πόλη είναι τόσο μοναδική. Ένας πρίγκιπας και μια δούκισσα μπορεί να φτάσουν στην πόλη περιμένοντας από όλους να σταματήσουν, αλλά η πόλη θέλει απλώς να κάνει τις δουλειές της .

Φυσικά είναι διαφορετικά στο Λος Άντζελες. Εκεί η πόλη σταματάει όταν ένας μέγα-αστέρας πλήρους ισχύος φτάνει στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Οι παπαράτσι περιβάλλουν τις διασημότητες που διψούν για δημοσιότητα. Και λεωφορεία με θέμα διασημότητες περιοδεύουν τους θαυμαστές, δείχνοντας τους φράκτες και τις πύλες που περιβάλλουν τα σπίτια των διάσημων ανθρώπων.

Αλλά στη Νέα Υόρκη αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία αξία. «Κανείς δεν έχει χρόνο για αυτό. Είμαστε πολύ απασχολημένοι. Και πάντα βιαστικοί. Όταν ένας δρόμος μπλοκάρει επειδή κάποιος ξένος πρόεδρος βρίσκεται στην πόλη, δεν σκεφτόμαστε «Ουάου». Αυτή ήταν λοιπόν η λάθος πόλη για τη Μέγκαν και τον Χάρι για να στήσουν τη μεγάλη τους σκηνή. Γιατί πιθανότατα όλα είχαν σκηνοθετηθεί για την επόμενη δόση της σειράς τους στο Netflix. Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να συνεχίζει την οντισιόν της για να αναγνωριστεί ως το πιο δύσκολο άτομο στον πλανήτη. Είτε δεν πρόκειται να πάμε σε στέψη είτε δεν έχουμε αρκετά σπίτια, δεν υπάρχει θλίψη που να μοιάζει με τη λύπη της Μέγκαν» καταλήγει το άρθρο.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts