Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΜε λαμπρότητα και υπερηφάνεια η πόλη των Σερρών τίμησε την 111η...

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια η πόλη των Σερρών τίμησε την 111η Επέτειο Απελευθέρωσης της (Φωτογραφίες)

Με κάθε επισημότητα και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή γιόρτασαν οι Σέρρες την 111η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Με τις σημερινές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, των Αρχών του τόπου, Βουλευτών, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου, κορυφώθηκαν οι πολυήμερες εορταστικές δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών για τα «Ελευθέρια 2024».

«Χρόνια Πολλά Σέρρες! Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Σήμερα είναι μια ημέρα μνήμης για όλα όσα έχει περάσει αυτός ο τόπος, για να απολαμβάνουμε οι Σερραίες και οι Σερραίοι την Ελευθερία που μας εξασφάλισαν οι πρόγονοί μας με μεγάλες θυσίες. Η 29η Ιουνίου έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό γιατί παρά την απελευθέρωσή της, η πόλης μας, ουσιαστικά παρέμεινε μια καμένη πόλη, η οποία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της. Αυτό είναι και ένα μήνυμα, το οποίο μας θυμίζει ότι όσες δυσκολίες κι αν περνάμε ως κοινωνία και ιδιωτικά ο καθένας και η καθεμιά μας, μπορούμε να “σηκωθούμε”, να σταθούμε στα πόδια μας και να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Εύχομαι για την πόλη και το Δήμο μας, να συνεχίσουν να πηγαίνουν μπροστά και ανοδικά»», τόνισε η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts