Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΣυνάντηση του Δημάρχου Σερρών με το προεδρείο της ΕΛΜΕ Σερρών

Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με το προεδρείο της ΕΛΜΕ Σερρών

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023το Προεδρείο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Σερρών(ΕΛΜΕΣ).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα υποδομών και καλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο πλευρών για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με στόχο πιο ασφαλή και λειτουργικά σχολεία.
Ο κ.Χρυσάφης ενημέρωσε την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Σερρών Ελευθερία Πάνου, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Χατζηαντωνίου και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Παπαεμμανουήλ σχετικά με τις ενέργειες που έχει σε εξέλιξη η Δημοτική Αρχή για περαιτέρω ελέγχους ασφάλειας λειτουργίας τωνσχολείων. Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα και παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και δρομολογούνταισε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών, ενώ υπογράμμισε ότι η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή.Από την πλευρά του το Προεδρείο της ΕΛΜΕ Σερρών έθεσε τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,797ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts