Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΣε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Σερρών τα τελευταία 30...

Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Σερρών τα τελευταία 30 χρόνια

Νέο έργο ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή Νίκαιας – Εργατικών Κατοικιών

Υπογράψαμε σήμερα με τον ανάδοχο τη σύμβαση για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών στην περιοχή Νίκαιας – Εργατικών Κατοικιών.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από τα έσοδα της Πράξης Εφαρμογής και προβλέπει εργασίες ασφαλτοστρώσεων, διάνοιξη οδών και πεζοδρόμων περιμετρικά του 18ου Δημοτικού Σχολείου, κατασκευή πεζοδρομίου και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων.

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχουμε σε εξέλιξη στον Δήμο Σερρών με την ανακατασκευή 45 χλμ οδικού δικτύου, μία πρωτοφανή παρέμβαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Ήδη, τις επόμενες ημέρες ξεκινούν στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Σερρών ασφαλτοστρώσεις δρόμων συνολικού μήκους 10 χλμ. στο πλαίσιο επτά συνολικά εργολαβιών.

Γνωρίζουμε όλοι την κακή κατάσταση πολλών δρόμων και τα επιπλέον προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας των εργασιών που εκτελούνται από οργανισμούς κοινής ωφέλειας και παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Για αυτό τον λόγο, σε αυτή τη φάση προχωράμε αναγκαστικά σε ασφαλτοστρώσεις σε εκείνους τους δρόμους, στους οποίους δεν προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα να περάσουν δίκτυα.
Δεν πρόκειται να ανεχθούμε πρακτικές «ράβε- ξήλωνε» ούτε θα πετάξουμε χρήματα, τα οποία με τόσο κόπο εξασφαλίσαμε για τους Δημότες μας!

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts