Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΠαρουσιάστηκε το «Ψηφιακό Εργαστήρι Τουρισμού» του Δήμου Σερρών

Παρουσιάστηκε το «Ψηφιακό Εργαστήρι Τουρισμού» του Δήμου Σερρών

Η παρουσίαση του νέου, σύγχρονου «Ψηφιακού Εργαστηρίου Τουρισμού» του Δήμου Σερρών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 15 Ιουνίου 2023 από τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ, Γιάννη Γάτσιο.
Ο Δήμος Σερρών αξιοποιώντας το εργαλείο του Έργου «Adrilink» δημιούργησε αυτό το «Ψηφιακό Εργαστήρι Τουρισμού», το οποίο φιλοξενείται στο ισόγειο του κτηρίου της πρώην ΤΕΔΚ σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο.
«Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο χώρο, από τους καλύτερους που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Εδώ τόσο οι επισκέπτες όσο κι οι ομάδες ενδιαφέροντος μπορούν να δουν αλλά και να επεξεργαστούν όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος τόσο της πόλης όσο και του Νομού Σερρών. Η στόχευση είναι η παροχή τουριστικών κι όχι μόνο πληροφοριών και ταυτόχρονα η πλήρης ενημέρωση και ξενάγηση των επισκεπτών για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σερρών αλλά και για τις ξεχωριστές ομορφιές του Νομού Σερρών με κατάλληλο ενημερωτικό υλικό. Υλικό και εκτυπωμένο αλλά κυρίως ψηφιακό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts