Τρίτη 30 Μαΐου 2023
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΟ Πρόεδρος του Επιμελητήριου υποδέχτηκε Σερραίους μαθητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα F1...

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου υποδέχτηκε Σερραίους μαθητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα F1 In Schools

Μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Formula 1 In Schools υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Αθανάσιο Γρίψιο, ενημέρωσαν τον κ. Μαλλιαρά για την ενδιαφέρουσα δραστηριότητα με την οποία ασχολούνται μαζί με συμμαθητές τους από το 3ο και 4ο Λύκειο και ζήτησαν τη στήριξη του Επιμελητηρίου ,ενόψει των νέων Πρωταθλημάτων F1 in Schools στα οποία θα συμμετάσχουν.
Τα παιδιά μίλησαν με ενθουσιασμό στον Αθανάσιο Μαλλιαρά για τους συγκεκριμένους αγώνες και για την μεγάλη προετοιμασία που κάνουν από τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου μέχρι τη λεπτομερή λειτουργία του έως την προσπάθεια για μία άρτια παρουσία όλης της ομάδας στους αγώνες, ώστε να διεκδικούν με αξιώσεις μια καλή θέση.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη τους μαθητές για τη δημιουργικότητά τους και την αγάπη που επιδεικνύουν για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, που τους βοηθάει μεταξύ άλλων να αποκτήσουν γνώσεις επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.
Ο κ. Μαλλιαράς τόνισε πως το Επιμελητήριο στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες και κάλεσε τους μαθητές να συμμετάσχουν στο «Μαθητών Επιχειρείν» που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο μέσα στο 2023. Τόσο ο διευθυντής όσο και οι μαθητές τόνισαν πως έχουν αποφασίσει ήδη να συμμετάσχουν και μάλιστα θα λάβουν μέρος με μια επιχειρηματική καινοτόμα πρόταση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts