Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚ. Καραμανλής: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια θωράκισης και αναβάθμισης της υπαίθρου μας”

Κ. Καραμανλής: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια θωράκισης και αναβάθμισης της υπαίθρου μας”

Στο δήμο Σιντικής περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών, πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Στις Άγκιστρο, Προμαχώνας, Καμαρωτό, Χορτερό, Στρυμονοχώρι και Μεγαλοχώρι, συνάντησε πολίτες και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε:

Στο Δήμο Σιντικής σήμερα και τις κοινότητες Άγκιστρο, Προμαχώνας, Καμαρωτό, Χορτερό, Στρυμονοχώρι και Μεγαλοχώρι, είχα την ευκαιρία να κάνω πολλές και γόνιμες συζητήσεις με τους συμπολίτες μου, να καταγράψω τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και να διαπιστώσω την ικανοποίησή τους για τα έργα που υλοποιήθηκαν ως τώρα.

Πρώτα απ’ όλα διατέθηκαν πολύ σημαντικοί πόροι στην Περιφέρεια και τον Δήμο, προκειμένου να βελτιωθεί το ενδοδημοτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη αναγκαία αντιπλημμυρικά και αποστραγγιστικά έργα, ενώ το μεγάλο έργο του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου ήδη υλοποιείται.

Βεβαίως, η τουριστική ανάπτυξη και αξιοποίηση των λουτροπόλεων της περιοχής, η αναβάθμιση και των υπόλοιπων αρδευτικών δικτύων, όπως και η περαιτέρω ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας αποτελεί το ζητούμενο, αλλά και τον στόχο της επόμενης περιόδου.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, με αυτά τα έργα βάλαμε τα θεμέλια και τώρα ήρθε η ώρα πάνω σε αυτά να συνεχίσουμε την προσπάθεια θωράκισης και αναβάθμισης της υπαίθρου μας.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts