Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚ. Καραμανλής: ” Μεγάλα έργα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της παραγωγής”

Κ. Καραμανλής: ” Μεγάλα έργα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της παραγωγής”

Επίσκεψη στις κοινότητες Χριστός, Μελενικίτσι, Παλαιόκαστρο, Βαμβακόφυτο, Γεφυρούδι, Νέα Τυρολόη πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών, τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση με πολίτες με τους οποίους είχε συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν.

Το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υποδομών που θα βοηθήσουν τους αγρότες να βελτιώσουν την παραγωγή τους και να μειώσουν το κόστος.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε τα εξής:

“Στις κοινότητες Χριστός, Μελενικίτσι, Παλαιόκαστρο, Βαμβακόφυτο, Γεφυρούδι, Νέα Τυρολόη τις οποίες επισκέφτηκα σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε με τους κατοίκους ένα γόνιμο διάλογο για όλα τα ζητήματα και κυρίως για τα αγροτικά.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να κυριαρχήσει στις συζητήσεις μας η μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση των αρδευτικών δικτύων, με τα μεγάλα έργα που βάλαμε μπρος κατά μήκος του Νομού.

Έργα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της παραγωγής και φυσικά στη μείωση του κόστους, ώστε και τα προϊόντα μας να είναι πιο ανταγωνιστικά και οι παραγωγοί μας να κερδίζουν περισσότερα.”

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts