Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚ. Καραμανλής: «Έργο πνοής για ολόκληρο τον Ν. Σερρών το Επιχ. Κέντρο...

Κ. Καραμανλής: «Έργο πνοής για ολόκληρο τον Ν. Σερρών το Επιχ. Κέντρο “Χρήστος Μέγκλας”»

«Ένα έργο πνοής για ολόκληρο τον Νομό Σερρών, η αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου Serexpo “Χρήστος Μέγκλας”, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία υλοποίησής του, καθώς πρόσφατα υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο” τόνισε σήμερα από το πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να δει την πρόοδο των εργασιών.

Με το πέρας της επίσκεψης στον χώρο, ο κ. Καραμανλής  δήλωσε ακόμη πως:

«Όπως διαπιστώσαμε σήμερα με ικανοποίηση, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, με την ολοκλήρωση να αναμένεται εντός του επόμενου χρόνου, σύμφωνα ακριβώς με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το κεντρικό σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, την καινοτομία και την εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, με τη δημιουργία ενός από τα πλέον σύγχρονα Επιχειρηματικά Κέντρα στην Βόρεια Ελλάδα, οι Σέρρες θα αποκτήσουν ένα σπουδαίο αναπτυξιακό πλεονέκτημα που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας αλλά και την ενίσχυση της αγοράς εργασίας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να διοργανώνεται κάθε χρόνο μια αρτιότατη έκθεση, αλλά να δημιουργήσουμε ένα πόλο έλξης και δραστηριότητας για όλη τη διάρκεια του έτους».

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts