Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚώστας Καραμανλής: “Σε κοινότητες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά”

Κώστας Καραμανλής: “Σε κοινότητες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά”

Στις κοινότητες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Πεθελινό, Παραλίμνιο, Μεσοκώμη, Ψυχικό, Μονόβρυση και το Νεοχώρι Σερρών περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών, τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής είχε συναντήσεις με πολίτες, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε με κατοίκους των χωριών, ανέπτυξε και ανέλυσε το έργο που έγινε κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε τα εξής:

“Στις κοινότητες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Πεθελινό, Παραλίμνιο, Μεσοκώμη, Ψυχικό, Μονόβρυση και το Νεοχώρι Σερρών είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους κατοίκους, να ακούσω προσεκτικά τις προτάσεις τους, αλλά και να κάνουμε έναν απολογισμό για όσα έγιναν στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ετών.

Όπως και σε άλλους Δήμους του Νομού μας, φροντίσαμε και γι’ αυτές τις περιοχές να προχωρήσουν τα έργα αναβάθμισης της άρδευσης, που είναι και το πάγιο ζητούμενο των παραγωγών μας, ενώ υπήρξε άμεση μέριμνα για τις αποζημιώσεις τους από τις καταστροφές λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, κινηθήκαμε και στον τομέα της πρόληψης με πλήθος χρηματοδοτήσεων που εξασφαλίστηκαν προς την Περιφέρεια και τους Δήμους για τα αποστραγγιστικά κανάλια και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μαζί συνεχίζουμε, για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.”

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts