Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
spot_img
ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΔήμος Σερρών: Πρόβλεψη για τη διευκόλυνση των πολιτών στις Ευρωεκλογές

Δήμος Σερρών: Πρόβλεψη για τη διευκόλυνση των πολιτών στις Ευρωεκλογές

Σε πλήρη λειτουργία για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τα τμήματα του Δήμου Σερρών που σχετίζονται με τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου . Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοτολόγιο του Δήμου Σερρών θα παραμείνει ανοικτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Επίσης το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Σερρών, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, θα λειτουργεί το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Δήμος Σερρών: Πρόβλεψη για τη διευκόλυνση των πολιτών στις Ευρωεκλογές
Όσον αφορά στη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρίες, ο Δήμος Σερρών ενημερώνει ότι στην είσοδο κάθε εκλογικού κέντρου και συγκεκριμένα στο ισόγειο, θα υπάρχει «Σημείο υποδοχής ΑμεΑ», για τα άτομα με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Ο δημοτικός υπάλληλος που θα παρευρίσκεται εκεί θα ενημερώνει τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος για λόγους διαφάνειας και συνοδευόμενος από μέλος της εφορευτικής επιτροπής, θα κατεβαίνει στον πολίτη για να ασκήσει ο τελευταίος το εκλογικού του δικαίωμα, τηρώντας όλα τα μέτρα για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Η παράδοση των σάκων με το εκλογικό υλικό στους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Γυμναστήριο του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών (στην οδό Άννης Τριανταφυλλίδου 2) και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Δήμος Σερρών: Πρόβλεψη για τη διευκόλυνση των πολιτών στις Ευρωεκλογές
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν από τους πίνακες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου, του Διοικητηρίου και του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών με ένα κλικ στο εικονίδιο «Μάθε που ψηφίζεις», βλέπουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts