Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ«Γκάφα» από τον Τσίπρα: Χρησιμοποίησε συνταξιούχο από τη Χίο που χρωστάει στα...

«Γκάφα» από τον Τσίπρα: Χρησιμοποίησε συνταξιούχο από τη Χίο που χρωστάει στα ταμεία 47.000 ευρώ για να στηρίξει το αφήγημά του

Τι αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας

Σε ακόμη μία γκάφα προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σε μία προσπάθεια του να κατηγορήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις εκκρεμείς συντάξεις, που σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη ο ίδιος τους παρέδωσε «1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ», χρησιμοποίησε έναν συνταξιούχο από τη Χίο για να στηρίξει το αφήγημα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, «ο συνταξιούχος στη Χίο που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας για να δείξει ότι η κυβέρνηση καθυστερεί την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων – προσπαθούσε υποτίθεται να πάρει σύνταξη και το 2019 – αποδείχθηκε τελικά ότι χρωστάει στα ταμεία του 47.000 ευρώ- δηλαδή πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο και άρα θα ηταν παράνομο να πάρει σύνταξη!».

«Δεν φτάνει δηλαδή που ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα για τις εκκρεμείς συντάξεις, επιπλέον έκανε και γκάφα αξιοποιώντας για το αφήγημά του έναν ασφαλισμένο που θα ήταν παράνομο να πάρει σύνταξη. Όπως του απάντησε ο Κωστής Χατζηδάκης, ο κ. Τσίπρας παρέδωσε 1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ! Παρέδωσε επίσης ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους συνταξιούχους 487 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, που περιορίστηκαν σε μόλις 3 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο 2023!», προσθέτουν στη συνέχεια οι ίδιες πηγές.

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts