Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑλ. Σδούκου από Σέρρες: “Για ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μια ισχυρή...

Αλ. Σδούκου από Σέρρες: “Για ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση”

Για μια ισχυρή φωνή στην Ευρώπη, την επόμενη μέρα των εκλογών, με ψήφο στη Ν.Δ. και μια ισχυρή κυβέρνηση, μίλησε από τις Σέρρες η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Η κ. Σδούκου, ως επικεφαλής κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών τάξεων και του εμπορικού κόσμου αλλά και να μιλήσει για τις Ευρωεκλογές τις οποίες χαρακτήρισε καθοριστικής σημασίας, όχι μόνο για το μέλλον της Ευρώπης αλλά, όπως υπογράμμισε και για την Ελλάδα.

Αλ. Σδούκου από Σέρρες: “Για ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση”
«Στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και στα ζητήματα της κοινής αγροτικής πολιτικής, στα θέματα της κλιματικής αλλαγής, στην ανθεκτικότητα των υποδομών, στα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις φυσικές καταστροφές. Θέματα, δηλαδή, που πραγματικά μας αφορούν και πολύ περισσότερο περιοχές αυτού του τόπου όπως είναι οι Σέρρες που έχουν μια σημαντική και μεγάλη πρωτογενή παραγωγή» είπε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζοντας ότι για όλα αυτά πρέπει να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες και να μην απέχουν. Όσο γιατί πρέπει οι Έλληνες να ψηφίσουν Ν.Δ. η κ. Σδούκου είπε: «Χρειαζόμαστε την επόμενη μέρα μια ισχυρή εκπροσώπηση που θα εργαστεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κόπωση στους πολίτες από τη διαρκή εκλογική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος στην Ευρώπη, να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων που μας αφορούν. Για αυτό το λόγο έχει σημασία το τι θα επιλέξει να ψηφίσει ο καθένας αυτήν την Κυριακή και για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, μια ισχυρή Ν.Δ.».

Αλ. Σδούκου από Σέρρες: “Για ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση”
«Ο Νομός έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη της γεοθερμίας»

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει ο Νομός Σερρών στην ανάπτυξη της γεοθερμίας επεσήμανε η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου μετά τις επισκέψεις σε περιοχές του Νομού με πλούσιο γεοθερμικό πεδίο. Χαρακτηριστικά η κ. Σδούκου είπε:

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το γεωθερμικό πεδίο του Νομού Σερρών και τις περιοχές που επισκέφθηκα. Ζήτησα από τις δημοτικές αρχές να συνεχίσουμε την κουβέντα και τη συνεργασία. Είναι γεγονός ότι οι περιοχές αυτές έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι της γεοθερμίας. Είναι μια άλλη μορφή πράσινης ενέργειας που δεν την έχουμε αναπτύξει όσο πρέπει στην Ελλάδα. Έχουμε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα, σίγουρα, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που πηγάζουν από τον ήλιο, από τον άνεμο, τα φωτοβολταϊκά, τα αιολικά. Παρόλα αυτά όμως, αυτός ο τόπος εδώ έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη της γεοθερμίας. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ που βρίσκεται αυτή η ανάπτυξη και ποια βήματα απαιτούνται από πλευράς Υπουργείου και τοπικής αυτοδιοίκησης και πως μπορούμε να βοηθήσουμε έτσι ώστε να δούμε αυτά τα πεδία να αναπτύσσονται, να παράγεται ηλεκτρική ενέργεια, να αξιοποιείται, διότι στο τέλος της ημέρας βασικό ζητούμενο για την Ελλάδα, κι αυτό είναι μια προτεραιότητα της κυβέρνησης μας είναι να καταφέρουμε οι Έλληνες πολίτες να έχουν πρόσβαση στη φθηνή, πράσινη και άφθονη ενέργεια. “

Σχετικα Αρθρα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,881ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Latest posts